2023-06-15
鍾意食既我,就算去旅行🧳都要食到上機前個一刻🛫入到禁區閘口都要繼續食🥡 • 繼續飲🧋~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ▪ 無骨鳳爪($49)一份有咁多隻,𝟐個人𝐒𝐡𝐚𝐫𝐞都夠分🤗唔係呀婆👵🏻去骨個種淋𝐁𝐚𝐭𝐁𝐚𝐭 / 發到鬆泡泡😏勁脆口,咬落有卜卜聲✨夠味唔過鹹🤎.▪ [𝐄𝟐] 肉鬆蛋餅 ($45)即叫既整,熱熱軟熟既餅皮層🫓包住既肉鬆🐷仲係脆脆地💥蛋層又唔會好薄😎.▪野飲(可以自己揀甜度 • 冰度)▫️ 熱 • 胚芽奶茶 ($36)帶有麥香味🌾浸脹左既胚芽有少少🤏🏻似麥片感覺,飲完會有飽肚感🤰🏻.▫️ 凍 • 葡萄柚綠茶($35)酸酸甜甜,輕微茶味唔會澀🍵幾清爽💦.~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• 🔺有立食位(店內) • 圓枱座位(店後方)🔺𝟐大打卡位📸正門有懷舊風單車 • 後門有大杯珍珠奶茶🧋模型~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•
都要食到上機前個一刻🛫
入到禁區閘口都要繼續食🥡 • 繼續飲🧋
▪ [S4] 無骨鳳爪($49)
一份有咁多隻,𝟐個人𝐒𝐡𝐚𝐫𝐞都夠分🤗
唔係呀婆👵🏻去骨個種淋𝐁𝐚𝐭𝐁𝐚𝐭 / 發到鬆泡泡😏
勁脆口,咬落有卜卜聲✨夠味唔過鹹🤎
▪ [𝐄𝟐] 肉鬆蛋餅 ($45)
即叫既整,熱熱軟熟既餅皮層🫓
包住既肉鬆🐷仲係脆脆地💥
蛋層又唔會好薄😎
▪野飲
(可以自己揀甜度 • 冰度)
▫️[D03] 熱 • 胚芽奶茶 ($36)
▫️ [D18] 凍 • 葡萄柚綠茶($35)
酸酸甜甜,輕微茶味唔會澀🍵幾清爽💦
🔺有立食位(店內) • 圓枱座位(店後方)