2024-11-11 0 views
朋友話好耐冇出嚟一齊行街,特別掛住我,就約我去中環行下,順便去搵午餐。我哋行到攰晒,啱啱企喺和牛割烹小田店前面,就諗住入去試下!餐廳嘅環境睇落幾唔錯,有靚靚嘅木色櫥櫃,仲擺咗各式各樣嘅裝飾品,非常簡單好睇!我哋點咗兩份午餐套餐,分別係昆布生牛肉片同埋肋骨和牛排。呢度嘅牛肉非常香濃,同我之前食嘅和牛味道非常唔同,別有一番風味。我點嘅昆布生牛肉片非常鮮甜,加埋昆布非常滑口,同牛肉一齊食,非常下飯!加埋蔬菜嘅搭配,食起嚟仲帶有一絲清甜!同事點嘅肋眼和牛排係炭燒嘅,有濃郁嘅牛肉香氣,沾埋醬汁,味道更加鮮,令人食到停唔落嚟!套餐入面仲有沙律、熱湯同甜品一齊享用,非常抵食!我哋兩個都對呢度嘅食物讚不絕口,下次仲想再嚟食更多美食!

我哋兩個都對呢度嘅食物讚不絕口,下次仲想再嚟食更多美食!