2024-05-02
🥢旺角無限時 烤魚刺身頂級牛肉海鮮火鍋放題🥢旺角有間高水準嘅無限時火鍋放題店,一直都係心目中覺得好高分,餐廳晏晝就係飲茶食精緻點心,夜晚就會提供超高水準火鍋放題套餐,一個價錢就可以食均前菜,烤魚,豪華刺身拼盤,巨型海鮮盤同高質靚牛肉,及火鍋湯底,每次過來都食到捧住個肚走🥢環境裝修有格調,設有大卡座坐得舒適幾有feel ,啱曬同朋友傾計飲嘢打邊爐,而家5月仲有啤酒優惠,星期日至三,成功訂坐享用火鍋放題套餐仲可以暢飲指定啤酒,今個月5 月份就係任飲支裝喜力啤酒,可以同朋友暢飲一下🥢錦銹前菜 木耳及甜酸排骨,今日提供了爽脆木耳同個個都爭住食嘅甜酸排骨,排骨味道味道酸酸甜甜的非常惹味🥢日本直送時令刺身刺身盤超巨型的好打卡,由其鐘意大大家隻刺身甜蝦,鮮甜味道十足,另外仲有厚肉的帆立貝,凍鮑魚,三文魚同北寄貝,全部由日本直送新鮮鮮甜🥢主菜六選一六選一的主菜,包括椰子雞,藤椒烤魚/醬香烤魚,重慶雞煲,老壇酸菜魚,山城毛血旺,清湯蘿蔔牛腩,今日梗係食我哋最鐘意嘅滕椒烤魚 , 藤椒湯底不可選辣度,微微辣帶藤椒香氣,烤魚上原條羅非魚,肉質軟嫩而且啖啖肉,煮滾後魚肉索曬湯汁精華🥢無限時火鍋 火鍋湯底有8款火
🥢錦銹前菜
🥢日本直送時令刺身
🥢主菜六選一
🥢無限時火鍋
火鍋湯底有8款火鍋湯底,今次揀了澳門豬骨鍋,足料用上新鮮大大舊豬筒骨,套餐配上頂级手切牛拼盤,牛肉肥瘦適中,牛肉味香濃,另外仲有個超大的海鮮拼盤,一人一隻新鮮帆立貝,海蝦,海蜆,仲有手打墨魚丸,鮑魚仲有新鮮識郁的,非常鮮甜
🥢如果怕仲未飽嘅話,另外QR code仲點其他肉類及火鍋配料,蠔,蝦丸等,外面有個超大個的自助區,提供丸類蔬菜麵食火鍋配料,種類非常多,飲品雪櫃內有平時常見的汽水,仲有竹蔗茅根同洛神花茶可以下火
🥢果然係心目中最高CP 值的火鍋放題,無限時之餘食物質素非常之高質,每樣味道都非常之好,食過幾次水準都係一樣咁正,而家環境坐得舒服,同朋友傾計一流可以慢慢食唔洗急趕,而家鐘意服務好好,店員會成日留意到你地嘅需要而且好快手,所以約朋友打邊爐呢到係一個非常好的選擇
🥢爵爺套餐 $378 (所有套餐星期五、六、假期及前夕+$10;特別日子及前夕+$20)