2018-04-23 123 views
今日同媽媽出去食飯,近近哋就去咗九龍城食見到openrice上面 , 呢間餐廳 都好多正評!於是試一試! 叫咗一個木瓜鮮蝦沙律, 木瓜絲份量充足 咬落去好爽, 而蝦就普通啦冇咩特別, 最想講嘅係,平時木瓜沙律都係好辣嘅, 而呢一個就酸酸甜甜, 唔會話好辣啦 ,食落去好開胃 ,推介越式扎肉炒金邊粉 入面有啲椰菜絲,蘿蔔絲,蛋絲,洋蔥,芽菜 ,配料好豐富, 而調味適中另外叫咗個豬頸肉紙米卷, 紙米卷好薄, 而且食落好煙韌 ,紙米卷內除左有豬頸肉,仲有檸檬粉同生菜 ,點埋個醬汁一齊食,好fresh! 立即中和翻炒金邊粉 既油另外,值得一提嘅係依間餐廳環境畀人感覺好舒適 !而且都好抵食,所以我下次都會再黎
今日同媽媽出去食飯,近近哋就去咗九龍城食

越式扎肉炒金邊粉
入面有啲椰菜絲,蘿蔔絲,蛋絲,洋蔥,芽菜 ,
配料好豐富, 而調味適中

立即中和翻炒金邊粉 既油