2017-01-24
第一次食呢間打邊爐,其實冇乜話好定係唔好,總之食完好似冇乜印象🤔,冇乜突出嘅地方,所以同樣嘅價錢我寧願食我的心水食肆好過!今次叫咗麻辣湯底同埋醉雞底,個麻辣湯底食落口好勁,但係講唔出係啲麻好勁?定係啲辣好勁?只知道感覺麻麻地,一路坐响個湯底面前,個鼻都唔舒服,好似成日都想打乞嗤同埋咳,食完攞走左個煲就好好多。醉雞湯底啲醉雞都好好味我喜歡將啲雞放入個麻辣湯底度效果都唔錯。豬潤份量都唔少,而且配呢兩個湯底都OK好食,另外,果個魚下巴形狀賣相都幾搶眼,但係一熟就好快d攞上嚟,如果唔係就散晒消失左!丸同餃都冇特別,食咗冇印象!呢碟係本地黑毛豬🐽!本地黑毛豬? 本地係咪即係香港?香港有黑毛豬?我港黑毛豬食咩㗎🤔🤔都唔知係咪真。總之呢碟野都係冇印象!牛,先叫咗平嘅安格斯先,唔知點解本地牛係貴過安格斯!但係呢碟係安格斯又好食個貴嘅本地肥牛喎!真係難攪!如果要食,要比較平嘅安格斯好了!牛味濃d!呢碟係高級本地手切,我唔覺得佢應該收個貴嘅價錢,佢係冇乜賣㸃!唔係特別嫩滑、亦唔係特別濃郁,唔知道憑什麼!!望一望張單,我地九個人去食,九個人都唔係食得好飽,因冇乜嘢期望,無嘢想叫了!而且佢每條叫一樣野都要等幾
食唔飽但係要呢個價錢大家自己評估一下嘞!
响個位度聽到隔離枱好似話免費報紙有啲唔知咩嘢優惠,有興趣嘅可以留意下!