2011-01-09 67 views
今日中午買外賣時(點心) 已見阿姐鬧緊阿婆左住人, 點知到我點了好幾款點心後有個阿姐已幫我包好食品,我問佢排骨飯呢佢話無,我再說唔係啊頭先同令外個阿姐講左佢都話無貢算啦咪再叫個整好後第二個阿姐拿住已包好外賣行個來就開始話我又叫排骨飯做咩, 佢行開左包, 我話我唔知你行去第二處包點知你是否比左第二個人呀. 我都問左第一個阿姐話無, 而第一個阿姐話第二個阿姐應該係佢到包, 貢我話算啦要晒佢啦. 點知第二個阿姐繼續嘈我, 我開始無名火起鬧番佢轉頭,感覺佢不知所謂鬧D食客態度差,到回家食點心都唔係貢好食還要比人話, 可以說我唔會再幫襯囉.
2011-01-09
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)