2016-08-08 2450 views
早一星期已訂座,主要試他們的長腳蟹。(之前去過其下集團將軍澳分店及鰂魚涌店,是很有水準的!)食飯前兩天,再三致電預留長腳蟹,得到對方「無零兩可」的回覆,話D蟹唔知有冇得返結果當晚6點去到,佢地話返得3隻、冇蟹喇!d蟹比人訂晒(我不是人嗎?!)佢地所指的是$188/斤,冇都冇辦法,點知有個叫孖寶$868(長腳蟹4斤+燒鴨例牌)都好過冇喇!要左!再加多個6人餐$938。結果4斤超梅長腳蟹,隻蟹死左唔知幾q耐先比人煮、燒鴨超鹹!個6人餐更加不知所謂 !最最最緊要係d侍應,沒招呼可言,尤其是個男經理!我地等另外一隻面包蟹,等左足足一個鐘,都未到,佢話我地要比d耐性喎、唔好咁心急喎!成餐飯根本係垃圾!經理都係垃圾!
結果當晚6點去到,佢地話返得3隻、冇蟹喇!d蟹比人訂晒
成餐飯根本係垃圾!經理都係垃圾!
2016-08-07