2023-07-07
放假又到左食好西既時間🙆🏻♀最近愛上Fine Dining, 就算唔係長假都要好好咁食一餐,對自己好啲架嘛💁🏻♀💁🏻♀💁🏻♀個tasting menu好多野食,我揀左幾款我覺得比較吸引既介紹比大家💁🏻♀🎈𝙏𝙝𝙧𝙚𝙖𝙙𝙛𝙞𝙣 𝙛𝙞𝙨𝙝 𝙋𝙤𝙩𝙖𝙩𝙤, 𝘾𝙤𝙘𝙤𝙣𝙪𝙩 𝙭𝙤馬友魚用呢個煮法比較少見,加上有清新既椰子味,又唔會遮蓋左魚嘅鮮味,口感彈牙好食,做法比較創新🎈𝙒𝙝𝙚𝙮'𝙨 𝘽𝙧𝙞𝙤𝙘𝙝𝙚 𝙖𝙣𝙙 𝙗𝙪𝙖𝙝 𝙠𝙚𝙡𝙪𝙖𝙠 𝙚𝙢𝙪𝙡𝙨𝙞𝙤𝙣喺餐廳自己製造嘅黑果味道嘅牛油麵包麵包,口感軟滑,個人黎講一向比較喜歡𝘽𝙧𝙞𝙤𝙘𝙝𝙚,牛油味比較重👍🏻而且口感香脆,意想不到既感覺🎈𝘽𝙖𝙠 𝙆𝙪𝙩 𝙏𝙚𝙝呢款有啲似係用肉骨茶做嘅pork ribs,喺坊間比較少見,幾有驚喜㗎,仲幾好食添餐廳服務周到就梗係唔使講啦,而且環境非常有舒服同靜,食物質素又好,唔錯嘅一餐Fine dining
🎈𝘽𝙖𝙠 𝙆𝙪𝙩 𝙏𝙚𝙝