一直都想食幸福Pancake😍去完日本之後一試難忘😋😋之後知道沙田開幸福班戟分店,即刻就好想試~但一直都好多人排隊~但covid-19 期間勁少人排隊~所以我就決定去試一試!!!!仲一次過叫左五種款式!🥳😚😋🥰果到可以免費添飲水同茶~要自己拎餐具^_^呢個係原味Pancake ~ 外觀好靚~個糖漿同Cream 好夾好好味,Pancake 鬆軟,入口即化😚勁好味!之後仲叫左特別版味~草莓抹茶🍵pancake !!!抹茶控嘅人一定要試吓!好味!不會太苦,好夾。最後我仲叫咗藍莓同埋奶茶味~我勁鍾意食藍莓味!可能本身鍾意食藍莓🤣🤣奶茶味好有奶香味🥰都好好味!大家一定要去試吓!因為有排都去唔到日本🇯🇵

• 日本士多啤梨宇治抹茶煉奶班戟