2017-09-10 262 views
第一次寫食評,本身無諗住寫,所以無影相⋯⋯但真係好想對準備食依間店既人比少少建議⋯⋯大家最好唔好食wasabi 雞翼!!!我諗住會好特別,加上我鐘意wasabi味,都幾食得辣,但係⋯⋯個雞翼估計係用wasabi油炸既,食落去即刻一陣嗆鼻味,連喉嚨同肚都超刺激,好彩叫左杯凍飲,眼淚都出黎⋯⋯食完超難受⋯⋯可惜左個雞翼係炸得唔錯⋯⋯仲有冷麵個麵質超難食,同醬汁一d都唔match⋯⋯唯一好食既係玉子燒,真心唔錯,杯橙汁益力多都ok,性價比超一般,冷麵份量少,雞翼得三隻,咁就200幾⋯⋯間店d檯凳好細,就算飲野傾計都坐得唔舒服⋯⋯可能佢d甜品好食呱,因為我係當lunch 咁食,所以無叫甜品同沙律,因為睇到佢d廣告好似好ok所以諗住試下,但食完今次我唔會再黎,希望店家以後會有所改進下d味道⋯⋯
仲有冷麵個麵質超難食,同醬汁一d都唔match⋯⋯
間店d檯凳好細,就算飲野傾計都坐得唔舒服⋯⋯