2020-06-19
因為黃店所以特地幫襯,因現在疫情關係,地方清潔,有長BAR台位同4人台,我哋一行兩人一入到嚟就同我哋講要座長BAR台,明明就得兩三個人係到點解要咁安排呢?食碗線最多咪20分鐘,我哋無理佢照座4人台,當然有啲說話俾我哋聽喇,但我地全情無理個老闆娘,快手叫完野食同快手食就完就走,全程無15分鐘,今日就食咗以下嘅野:百葉大腸豬紅酸辣薯粉 (中辣)百葉正常百葉味但分量少,有4片,生熟程度有點過火,少韌,但可接受;大腸滷得幾好都叫做入味,腸帶肥膏,唔臭,不錯;豬紅有少許彈口,夾落唔散,合格;辣薯粉有啲淋唔夠爽彈,但都可以接受;麻辣湯頭飲落唔涸口,唔係死辣味,酸味與辣味平行做得一般,但食完絶無涸口。冬菇大腸腩肉酸辣薯粉 (中辣)冬菇食味正常,叫做煮得淋身同入味;大腸滷得幾好都叫做入味,腸帶肥膏,唔臭,不錯;腩肉正正常常,辣薯粉有啲淋唔夠爽彈,但都可以接受;麻辣湯頭飲落唔涸口,唔係死辣味,酸味與辣味平行做得一般,但食完絶無涸口。食物整體都滿意嘅,但唯獨係份量真係少咗啲,正常食量者三餸麵一定食唔飽,建議要加麵底,因為佢麵底真係份量太少了,另外以麵鋪嚟講佢嘅衛生同環境係合格以上,幾企理。個兩三餸連兩杯野
個兩三餸連兩杯野飲一共94蚊,都叫合理嘅,唯獨係食唔飽啫。