2016-04-21 1485 views
食完想再食嘅豬膶麵........同事午飯時間唔入錶就會揸車嚟呢度,佢介紹我食過呢間豬膶麵後,就唔會再去X記,咁為食嘅我,有人車埋我去門口當然唔會放過呢個機會啦!去到好多布行舖嘅大南街,你真係好難發現有呢間嘢,但你會發現門口有人等位等外賣,同門口好多相貼爆哂,你就知道有D嘢喇........入去坐就唔太舒服,可能好地道feel,所以人來人往,個個都趕住食,單拖有低頭族,又有附近OL成班吹水嘅,深水埗真係乜人都有.......我當然要食自定招牌豬膶麵啦!講真、湯唔夠X記正咁多膶精華,所以加D辣椒汁落去調吓味,咬落去唔老仲好爽,大大件好吸睛,不得了,中毒了..............隔咗幾日又揸車去,仲要介紹埋附近做嘢嘅OL媽媽去(佢之後同我講,一個星期內食咗3次)總結,鍾愛豬膶麵嘅為食貓一定要試,但只肯上、中、下午市你先有機會食,因為5點半就ByeBye好巴閉,收工揸車去你就唔駛唸喇!
食完想再食嘅豬膶麵
........
........
,中毒了..............
豬膶碎牛麵
豬潤麵
Other Info. : 5點前要到,否則5點半關門冇得食!
2016-04-05
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
$55 (Lunch)
豬膶碎牛麵
豬潤麵