2013-01-30
男朋友買左團購氹我開心, 就趁住除夕過海慶祝食餐勁兼睇場戲再倒數啦~其實團購價同walkin價唔係爭好多, 如果唔係一心想去食, 就無謂買團購咁多速縛啦~食物 ~ 剌身味道一般, 切到好薄, 要疊埋一齊食先試到個味 天婦羅算是全晚最好味, 唔會好厚粉, 剛巧又是用新油炸, 所以唔會炸到黑卒卒 熟食大部份都淡而無味, 尤其是個羊架同海鮮火鍋 - 火鍋沒有海鮮, 但有一大堆菜, 而個湯底同清水冇分別飲品 ~ 選擇多, 但味道都只是一般效率 ~ 收單快, 上菜快, 亦都冇乜漏單服務 ~ 都冇話見團購就黑面, 但可能當晚人多, 所以一夠鐘就遞單過黎提你走而家香港咁多日式放題, 以$170呢個價, 出面可以食到更好質數的....而且食完當晚我同男朋友都痾, 仲要痾到第二朝先冇事, 陰公要我再黎食就noway了
飲品 ~ 選擇多, 但味道都只是一般
效率 ~ 收單快, 上菜快, 亦都冇乜漏單
要我再黎食就noway了