2021-09-16 129 views
超級高質嘅韓式炸雞!之前已經食過芝士炒雞係非常之出色!今次咁岩經過旺角即刻再食一次!上次因為唔知應該揀咩所以唔知道原來有咁好食嘅嘢!芝士炒雞真係必食!叫咗好快就上菜因為佢要上左菜先至再煮然後有人嚟幫手炒個芝士。淨係賣相已經100分因為佢有好多芝士滿足左我呢啲芝士控~炒完每一粒炸雞都係滿滿嘅芝士~~~~除咗芝士其實佢仲有年糕同雞蛋。炒完佢就會熄火,熄火之後佢嗰啲芝士就會好拉絲。食過返尋味。仲叫咗個蜜糖炸雞真係好好食!炸雞店來講我覺得佢係全港最好食嘅一間。佢連啲薯塊都炸得好好食食得出係真係新鮮炸起。仲叫咗個芒果蘋果米酒,好好飲好啱女仔飲因為酒精味唔係好重。但飲完又會覺得有飲酒既感覺。
超級高質嘅韓式炸雞!之前已經食過芝士炒雞係非常之出色!

芝士炒雞

炒完佢就會熄火,熄火之後佢嗰啲芝士就會好拉絲。食過返尋味。

2021-08-21
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
芝士炒雞