2018-10-18 346 views
繼上年係口本朝過聖之後 一直都好掛住幸福pancake係我心目中係排名第二☺️✨係香港開左點都要去食!平日三點幾去排排左一個鐘頭左右就有得入~-🥞芝士慕絲雜莓醬班戟 $128呢個真係不得了 係完美既配搭❣️❣️❣️首先主角疏乎厘班戟個蛋漿十分出色🤤蛋香味十足👏🏻👏🏻👏🏻質感鬆軟濕潤 帶一點點彈性而且入口溶化 芝士慕絲既味道好似cheesecake咁 同個cream一樣超級無敵軟滑😭💖💖Cream好重奶香味🥛配上酸酸甜甜的雜莓醬🍓🍇令到成份食落都唔太膩 一啖一啖好快清哂 本人又愛jam又係cheesecake fan 真係覺得好好味呀呢個😆☺️💖💯 (9/10)-🥞奶茶班戟配自家製穀麥 $133佢既奶茶味道有點似伯爵茶,味道突出!面頭自家製榖麥有肉桂味,鬆軟的班戟跟微脆的穀麥一起吃增加了口感😎✨Cream一樣重奶香極軟滑,但奶茶醬偏甜,所以整體吃下會較易吃膩~🤗 (7/10) ..
🥞芝士慕絲雜莓醬班戟 $128
芝士慕絲雜莓醬班戟

呢個真係不得了 係完美既配搭❣️❣️❣️
🥞奶茶班戟配自家製穀麥 $133
奶茶班戟配自家製穀麥

佢既奶茶味道有點似伯爵茶,味道突出!
2018-10-18
Waiting Time
60 Minutes (Dine In)
$130 (Tea)
芝士慕絲雜莓醬班戟