本身book左夜晚8點,見7點去到walk-in都有位滿心歡喜入去。第一個觀感係比想像中細,全場得12檯。 坐低叫完野食,一肚氣既故事就開始。好快飲品就到左,我叫左杯紫薯Latte,搞混同唔搞混飲都一樣只得稀林林既奶泡水味,收$58應該係得隻杯靚靚地。朋友叫左杯碟豆花特飲,靚在打卡,飲就得一陣甜既糖水味加幾粒士多啤梨係底,又$58。然後黎左個慢煮雞胸沙律,正正常常。咁我地傾下計以為法國Fusion可能好似法國菜咁要等好耐啦,見隔離都好多人埋單走左,有d又上左好多菜……由個沙律到檯開始等左足足一個鐘!都未黎個Main Course!搵個waitress追單都仲話出緊黎架喇,出到黎都唔係熱架!好似放涼曬個隻!三色意大利雲吞 $258放低碟雲吞大拿拿6粒呀!可能法國人既牙比較堅硬,雲吞皮四邊都仲未熟透,硬的的。內裡全部都係肉碎,唔睇menu都唔會知係牛臉頰。我以為食緊罐頭吞拿魚🥹安格斯 $348真心絕望,牛扒大細唔係問題,但唔會想食緊1/3舊扒係脂肪,而舊肉係UN又有筋🌚🌚🌚🌚 仲要個waiter走埋黎介紹要夾埋側邊d紫洋蔥同酸汁食,真係食到口都臭埋。尼間餐廳 一秒都唔想留低,拿拿聲埋單甜品

坐低叫完野食,一肚氣既故事就開始。

然後黎左個慢煮雞胸沙律,正正常常。

三色意大利雲吞 $258

安格斯 $348

尼間餐廳 一秒都唔想留低,拿拿聲埋單甜品都唔想食。收左我張信用卡10分鐘有多都未埋到單,追問之下先請部機壞左,話reboot緊好快搞掂。又等左好耐,我地話想轉現金俾,佢地就拎張單出黎話過左數。
哈! 仲要佢地用我張信用卡碌錯左800幾蚊,再碌我地張單! 🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚

俾差唔多$1000 食埋d咁既野真係好嬲,上菜程序同速度又差,跟進又唔好,真係讚唔落!唔會推薦朋友!亦會Black List尼間野!
2022-05-14
Type of Meal