2021-10-30
由於鰂魚涌可選擇既唔係好多XD 呢間又係食左幾次,食到無再影,而相信大家都唔陌生,所以... 係囉...不過可能因為咁,呢間既等候時間,或佢地既態度其實真係可能改善囉... 青口唔洗講啦,佢既signature, 但唔知係咪唔係太岩時候,好多“毛毛”XD 個汁正常發揮啦!Roasted Pork Knuckle $260呢位朋友 每次同佢食都有壓力,因為兩仔位次次都打包,次次都唔俾我share, 呢餐farewell當然唔例外,仲要係佢只為左話我知呢個好好味,食得幾舊都要叫... 咁又咁講,又真係唔錯既,青口係signature,咁呢個又真係可以做另一個signature既Crab Tian $155佢真係擔心我唔夠架,呢餐佢叫左兩款青口 一個豬手,沙律,話驚唔夠,所以要埋呢個!呢個又幾fresh既,不過我真係唔係好食到洋蔥(呢個我進步左,食多左,但都唔敢食太多),蟹肉比例都多,個汁好freshClassic Ceasars Salad $130成餐食得最舒服就係呢個XD 因為真係最light,無話好肉肉好heavyset lunch其實我同佢地去食,真係唔洗點諗,set lunch就
青口
Roasted Pork Knuckle $260
Crab Tian $155
Classic Ceasars Salad $130
set lunch
其實我同佢地去食,真係唔洗點諗,set lunch就一定係食青口,只係等幾耐咁... 但我成日都唔明,set lunch唔係一大兜就咁剩出黎? 點解仲要等咁耐?