2023-04-19 331 views
11點幾,咁早食lunch居然座一陣已開始越來越多人了。咁都證明無黎錯。一入去得一個客,先用Qr code點餐,最想食叉燒,居然無湯,但又想食湯烏冬,咁唯有叫另一款啦,鰹魚湯都係不錯選擇啦,想食骨付雞,但唔知點解又想食好D又無啦啦咁就叫左天婦羅。水同天婦羅碎自助無取嘅,正。仲有七味粉都要出面取枱面無嘅。一上到枱,係吸引嘅,最好味係個天婦羅蝦,夠厚身同鮮,個冬菇都係好juicy同厚身,唔係個炸粉係菇身同蝦身好厚,另有2款天婦羅魚,唔知乜魚,可能我唔係好鍾意魚,就覺得普通,一個脆字,矮瓜正常好脆唔干身。個烏冬都食得出煙韌得黎係鮮個隻而唔係隔夜個隻。鰹魚湯淡淡地,配烏冬可以,反而覺得如配拉麵係呢個濃度就唔ok囉。整體一百蚊食個鮮制烏冬,係不錯嘅,但食個lunch黎講,又好似貴左D,好矛盾添。不過幻想自己食晚飯,咁就抵返晒,同埋好食嘅。
水同天婦羅碎自助無取嘅,正。
仲有七味粉都要出面取枱面無嘅。

不過幻想自己食晚飯,咁就抵返晒,同埋好食嘅。