2017-10-22
16-10-2017 (Mon)晏晝同老公離開荃灣廣場,行到沙咀道記起呢間玉子燒開o左門,於是走o黎買,o黎到,睇見有8種口味,原味都要$30.00,最貴o既係$38.00芝士黑松露同鰻魚玉子燒,.除o左味道外,重可以揀凍/熱,同老公商量完,決定要$32.00o既蘋果(凍),同$38.00芝士黑松露(熱),點知個女仔話只有黑糖係凍,其他都係熱.咁個牌點解會咁寫?咁唯有全部都係熱啦.佢重話要等10分鐘.好彩隔離有間樂生園,我又咁o岩好熱氣,就入去坐低食碗熱龜苓膏清熱,食完都夠時間,11分鐘喇,行返去睇,見到裡面有個盒裝住一件o野,等多1分鐘,個女仔叫我o既No.,終於有喇,佢先俾一盒我,話o衣o家食得,後面o個盒就焗多一分鐘至食.啊.我o地企o係佢店外食,嗅到煙燻味,要即刻食o個個係蘋果,睇見係一層層,內裡o既係蘋果粒,蘋果仍有啲脆同甜甜地.玉子滑.食完呢個就食芝士黑松露,有好多黑松露,食落,芝士拉起o左絲,兩種鹹香o既o野混合埋一齊,味道好夠.不過佢仍然有好多水流出o黎.而老公就話,佢o地應該要雪定啲玉子.其他:其實佢o地俾o個支膠叉仔,只可以cut開玉子,要叉起o黎食就好難, 食得都
食完呢個就食芝士黑松露,有好多黑松露,
而老公就話,佢o地應該要雪定啲玉子.
其他:
其實佢o地俾o個支膠叉仔,只可以cut開玉子,要叉起o黎食就好難, 食得都幾狼狽.