(Non-member)
2008-06-04 1 views
很多時星期六日晏咗起身,會到碌冧食下午茶餐當午餐,皆因有飯有湯河選擇、也頗大碗,還有餐飲送(凍飲不另收費,還有糖漿另上,可自己控制甜度,夠細心)餐碟杯乾淨企理、待應有礼貌、環境寧静,最重要下午茶餐不收加一及有雜誌報紙任睇!我今次order左香芧魚柳飯下午茶餐($28)--->有成六件魚塊,d魚柳滑,脆漿夠薄身魚肉夠厚,有很香香芧味,可惜炸不夠脆身;自己另加了他們自家製的頂級魚露,相當惹味!另外要了份西餅下午茶--->選擇了New york cheese cake + 凍lemon tea,only$25,cheese cake芝士cream夠滑夠濃,水準頗高,加埋嘢飲才$25,咁嘅價去边度揾?唯一美中不足是下午茶餐的款式好耐冇轉,應該不時更新才吸引多d食客啊!

Cheese cake
香芧魚柳飯
$28 (Tea)
Cheese cake
香芧魚柳飯