2017-06-15 102 views
晚飯時間,途經旺角通菜街,被這店的裝潢吸引了,便在這食晚飯。店內裝潢簡潔,坐於其中感覺放鬆。到店時七時半左,仍有很多位。八時離開時已差不多滿座。這裏的選擇頗多,晚餐可以配餐湯/沙律和飲品。我哋揀咗意大利燴飯和意大利粉,因為意大利燴飯唔係好多餐廳有得食。Daily Salad晚餐跟埋沙律。沙律有醋汁,夠醒胃,菜好爽好新鮮。Daily Soup +$8如果唔食沙律,可加$8轉餐湯。我哋轉左其中一個沙律做湯。今晚餐湯係雜菜湯,茄味好濃郁。黑蒜蘆筍蟹肉燴意大利飯 $118意大利飯好creamy,燴汁有龍蝦湯味,帶有蟹肉鮮甜味,好蘆筍好爽脆。蒜香辣大蜆意粉 $108蜆好肥美佈滿整個碟,食落有海水鮮味,意粉爽滑,軟硬適中,配合煎香咗嘅蒜片,味道更豐富。藍苺果粒茶 +$18這個香甜味撲鼻的茶,味道酸酸甜甜,解渴又開胃。飲完第一泡可請店員加熱水沖第二泡都都仲咁好香濃。晚餐加$18可配這個茶。店員很有禮貌,用餐過程十分愉快,食物品質高,很滿足的晚餐。

Daily Salad
晚餐跟埋沙律。沙律有醋汁,夠醒胃,菜好爽好新鮮。
Daily  Salad

蒜香辣大蜆意粉 $108
蒜香辣大蜆意粉

藍苺果粒茶 +$18
藍苺果粒茶

店員很有禮貌,用餐過程十分愉快,食物品質高,很滿足的晚餐。
2017-06-08
$138 (Dinner)