已經好耐無同男朋友去高級日本餐廳食野。😂我地今次係平日過黎,都有好多人幫襯,差唔多坐左7成人,都好受歡迎🤩環境唔算超大,但都坐得好舒服,仲可以睇到師傅處理食材😆佢哋嘅菜單好豐富,有好多唔同嘅食物可以揀,包括新鮮嘅生魚片、壽司、刺身、燒烤、湯同小食等等。👍🏻👍🏻服務都一流,店員好專業,令用餐體驗更加完美。佢哋都好注重細節同好細心!😍由食材嘅揀選、製作方式到擺盤都好講究。食材好新鮮,而且睇到師傅處理食材都好用心,刀功都好好👍🏻👍🏻有幾款食物我係特別推介的:⭐炙燒吞拿魚背肉-黑醋尖牙漬 ($168)⭐煙三文魚忌廉芝士卷 ($88)⭐辛味吞拿魚反捲 ($98)⭐花膠地雞肉棒 ($98)⭐鹽燒牛舌心 ($78)⭐三元黑豚腩串-日本芥末籽 ($78)⭐官崎A4和牛壽喜燒 ($338)其實係每樣都好出色,但呢幾款我就特別喜歡,呢間其實我真係超推介大家去食,唔會令你失望!👏🏻
已經好耐無同男朋友去高級日本餐廳食野。😂我地今次係平日過黎,都有好多人幫襯,差唔多坐左7成人,都好受歡迎🤩環境唔算超大,但都坐得好舒服,仲可以睇到師傅處理食材😆佢哋嘅菜單好豐富,有好多唔同嘅食物可以揀,包括新鮮嘅生魚片、壽司刺身、燒烤、湯同小食等等。👍🏻👍🏻

有幾款食物我係特別推介的:
⭐炙燒吞拿魚背肉-黑醋尖牙漬 ($168)
⭐煙三文魚忌廉芝士卷 ($88)
⭐辛味吞拿魚反捲 ($98)
⭐花膠地雞肉棒 ($98)
⭐鹽燒牛舌心 ($78)
⭐三元黑豚腩串-日本芥末籽 ($78)
⭐官崎A4和牛壽喜燒 ($338)