2019-09-11 39 views
北角開咗間新嘅打邊爐,睇落去個裝修同平日打邊爐嘅地方好唔同,比較高貴同埋乾淨,座位好闊落,坐得好舒服啊!最重要係廁所好乾淨整齊,都放心。揀完例牌御膳滋補醉雞鍋$198 同埋海鮮餐是令精選海鮮拼盤$644(四位)之後,上緊枱面嘅係一個全銅製造嘅鍋,湯料入面有好多藥材。由於係個鍋嘅關係,滾嘅速度好快,好肚餓梗係食雞先啦,成隻雞浸咗紹興酒充滿好香酒味,上面有啲枸杞,雞肉都算幾新鮮,雞件唔少,放落鍋度,聞到淡淡的紹興酒香。去到重頭戲海鮮拼盤,佢嘅計法係$368兩位,另外加每位$138 ,我哋四個人,變相係$644四位。海鮮拼盤有桂花蚌、月亮貝、台灣九孔鮑、脆肉鯇魚腩、生猛海蝦。絕對驚喜值回票價!全部海鮮上嚟嘅時候都係非常新鮮,仲要郁郁下😍😍😍 最後仲送多個桂花甜品俾我哋,唔太甜幾好食食材方面呢間餐廳真係冇得頂!菜單上面寫游水海鮮,真係游緊水😍,價錢方面中至高位價,但係都值回票價。呢餐我地非常滿意!
最重要係廁所好乾淨整齊,都放心。

最後仲送多個桂花甜品俾我哋,唔太甜幾好食

花雕醉雞
2019-09-10
$300 (Dinner)
Celebration
Anniversary