2012-07-11 343 views
一路都好想打粥底邊爐,今日終於有機會試嘞! 喺openrice搵到呢間,好似大家都讚,於是嚟試吓,真係唔錯喎!三個人唔可以叫太多嘢食:白粥底手切本地牛脊一份(細) - 好後悔要咗份細,因為真係好林好有牛肉味雪花牛肉(細) - 都幾厚身,但係都好林,亦有牛肉味,不過當然後牛脊好味啲四寶丸 - 呢個一般墨魚滑+蝦滑 - 原來可以兩溝,不過蝦滑麻麻地,下次可以淨叫墨魚滑珊瑚蚌 - 好爽口呀唐生菜半隻雞 - 配粥底好好味續樣計錢,而且都唔係平,所以都唔會狂叫,雖然冇出面任食食得咁放,不過呢度啲食物好新鮮,最後食埋啲滿有肉汁嘅粥,覺得啱啱好,好滿足! 食成晚唔算好多人,侍應時不時嚟加粥水,服務很好,食得好舒服!滙豐白金咭有9折,埋單$970
一路都好想打粥底邊爐,今日終於有機會試嘞!

三個人唔可以叫太多嘢食:
白粥底