焼肉而今 by 富小路やま岸

Yakiniku JIKON by Tominokoji Yamagishi
2025-02-22 0 views
First, 食物ok, 牛有質素, 但係個和牛趴個服務員定經理燒到Welldone, 唔講以為食緊叉燒。 Second, 因為要招呼客人距地會force 客人 2000/ head 先可以食兩round 去meet min.charge, 唔緊要我地已經叫左個最貴個和牛趴, 但係準備埋單仲話我地唔夠想我地開多支酒, excuse me 已經食完飯傾完計, 迫我飲酒做咩? 我本身開個支就已經末飲曬。 之後死死地氣先比我埋單。 Third, 我講廣東話, 幾個waitress 一黎就同我講普通話? ?? 之後中間有幾次都係keep 住講普通話??? 976/ head 可以係k11 musea 食其他野有更好服務態度。 附上收據費時話老作。真係無下次

之後死死地氣先比我埋單。

服務態度。 附上收據費時話老作。真係無下次
2025-02-22