2016-10-04 485 views
好耐無食啲咁重口味既野 係時候要解一解禁 望住個招牌再聞到佢傳出黎既味道 都有啲流口水喇 食物種類唔洗講 真係幾多下 你諗到既都應該都有得燒肉呀菜呀魚呀 生果呀乜都有架喇 坐低點就可以食啦!!諗住叫杯普通抽子茶 點知一黎到 嘩!!! 好似變大左咁多既?! 若然有飲過HOEGAARDEN既都知有幾大杯架可?穩陣 味道正常 無問題!!開個胃緊係要黎個涼伴瓜先啦 (WASABI底)爽口又勁WASABI味道 食到我胃門大開 眼淚水都滴返一兩滴先 刺激一下個味蕾!!!!!!燒菲菜 - 配合埋調味孜然粉同七味粉 菲菜都相當入味又爽口 食極唔厭一串有十幾條 如果再多啲就好喇估你唔到食條魚 - 燒烏頭魚 成條魚上都真係幾鬼爆架 唔係講笑 條魚都有手前臂咁長而且燒食個外皮同肉可以即時分開 烏頭油份重 又嫩滑 加埋個泰式酸辣汁 好惹味!!!又係唔覺唔覺就食晒!!金菇肥牛卷 - 例牌要叫既一味 爽口又彈牙 充滿牛味 個卷比平時個啲大件 唔會蝕呀真係!!!!! 燒茄子 - 又係必點既一樣 將茄子燒到呢個程度 係需要花時間 仲要介開加調味 蔥花蒜泥 一絲絲咁拉出黎食 個種感覺真係要食過先知有幾爽!!!!雞軟骨
好耐無食啲咁重口味既野 係時候要解一解禁

望住個招牌再聞到佢傳出黎既味道 都有啲流口水喇
食物種類唔洗講 真係幾多下 你諗到既都應該都有得燒

肉呀菜呀魚呀 生果呀乜都有架喇 坐低點就可以食啦!!
諗住叫杯普通抽子茶 點知一黎到

穩陣 味道正常 無問題!!
開個胃緊係要黎個涼伴瓜先啦 (WASABI底)

刺激一下個味蕾!!!!!!

一串有十幾條 如果再多啲就好喇
估你唔到食條魚 - 燒烏頭魚

成條魚上都真係幾鬼爆架 唔係講笑 條魚都有手前臂咁長

又係唔覺唔覺就食晒!!
金菇肥牛卷 - 例牌要叫既一味 爽口又彈牙 充滿牛味

個卷比平時個啲大件 唔會蝕呀真係!!!!!

雞軟骨 加 大蝦 -燒完唔覺乾 仍然咬開有嫩肉 調味得宜 鮮味保持
燒大菇 - portabello既大菇 食法就緊係要燒黎食 加啲芝士係面 就已經可以食出佢既鮮味

多汁好咬 又彈牙實淨 手掌咁大隻架!!!
最後黎一客 燒雞翼 我鐘意食

開頭以為好乾啦 點知一咬入面啲油走左出黎 雞肉仍然好滑好嫩

香味十足!!!!!
2016-09-01
$200 (Dinner)