今日係朋友生日飯, 諗到呢間都幾舒服, 就揀咗呢間, 之前聲明有人生日, 要求要一張舒服嘅枱, 餐廳嘅侍應都比咗張卡位我哋, 都唔錯 4個人叫咗以下菜色 ~馬拉盞炒通菜 - 冇咩馬拉盞味, 普通嘅炒通菜, 九龍城食會正d甜咖哩羊肉 - 推介菜色, 鍾意食羊肉嘅人必點, 配油酥餅一絕油酥餅 - 夠油夠酥, 淨食唔點嘢都好夠好味菠蘿炒飯 - 普普通通嘅炒飯, 冇料, 純粹送咖哩, 不值明爐魚 - 湯夠酸, 又開胃, 有個餸夾夾吓, 幾過引, 不過食完都幾口渴, 但好多地方嘅明爐魚個湯唔夠酸, 呢度就做得唔錯炸蝦餅 - 夠厚夠彈牙, 必點小食價錢都係食氣氛多, 沙田嘅 i-Thai平好多, 不過呢間氣氛正好多, 可能銅鑼灣百德新街一帶感覺高檔一dPS ~ 但洗手間嘅清潔就要改善改善, 呢度要扣少少分 ~

4個人叫咗以下菜色 ~

油酥餅 - 夠油夠酥, 淨食唔點嘢都好夠好味

菠蘿炒飯 - 普普通通嘅炒飯, 冇料, 純粹送咖哩, 不值

炸蝦餅 - 夠厚夠彈牙, 必點小食

PS ~ 但洗手間嘅清潔就要改善改善, 呢度要扣少少分 ~
菠蘿炒飯
油酥餅
甜咖哩羊肉
明爐魚
炸蝦餅
2009-12-11
$130 (Dinner)
油酥餅
甜咖哩羊肉