2024-01-05
好耐沒同朋友打聚會爐, 呢間牛舞日本燒肉‧涮涮鍋放題 (利舞臺廣場)我地次次都要約呢度!餐廳店內相當大, 店內採用輕奢簡約風,比人感覺乾淨舒服。牛肉拼盤☀❀:打邊爐,一定要有嘅就係美國特選牛肋肉同一口牛肉啦😋。美國特選牛肋肉嘅質素真係一流👍🏻,肉質鬆化得黎有彈性,煮落去火鍋入面,個肉嘅香味即刻四溢🤤。火鍋湯底嘅熱力同埋美國牛肋肉嘅油脂相互配合,就算淨食肉都唔覺得膩口,啖啖都肉味濃郁😍。至於美國特選嘅一口牛肉,就真係食家嘅至愛😘。每一粒牛肉咁啱啱好放入口,無論你鐘意煮得半熟定全熟,都係咁嘅彈牙同埋夠晒juicy👌🏻。美國特選嘅牛肉可以肯定嘅係,啲肉質細嫩新鮮,絕對係打邊爐時嘅必選食材。而家咁凍,真係冇啲咁正嘅打邊爐令人心情舒暢。下次同屋企人朋友聚餐,記住叫埋美國特選牛肋肉同一口牛肉,咁就可以盡情享受美食嘅樂趣啦💯!配菜☀❀:有娃娃菜、腸仔、玉米、南瓜和金針菇提供了豐富的口感和口味層次。娃娃菜清脆爽口,腸仔鮮嫩可口,玉米和南瓜則帶來了甜味和豐富的纖維。金針菇的香氣和口感為整個套餐增添了一份獨特的風味。推薦:☀☀☀☀☀味道:☀☀☀☀☀位置:☀☀☀☀☀
配菜☀❀:
有娃娃菜、腸仔、玉米、南瓜和金針菇提供了豐富的口感和口味層次。娃娃菜清脆爽口,腸仔鮮嫩可口,玉米和南瓜則帶來了甜味和豐富的纖維。金針菇的香氣和口感為整個套餐增添了一份獨特的風味。 推薦:☀☀☀☀☀
味道:☀☀☀☀☀
位置:☀☀☀☀☀