2023-04-11
好耐之前食過呢到既京蔥羊肉水餃麵,記得味道唔錯今日經過,就叫咗雙拼水餃 (牛肉餃+蕃茄雞蛋餃), 再加多杯豆漿 , total $55~豆漿好快到,但阿姐一直以為係斜對面枱既order所以畀咗人哋但唔係人哋order先再搵到係我order之後等咗成15分鐘,餃子先到,阿姐又唔肯定碟餃子係咪我既order要望多次張單(唔係入曬機既咩🙄,同埋都無搭枱)食物味道方面, 牛肉餃完全唔得,有牛肉羶味,調味較咸,仲要5隻餃入面,5隻都有筋咬唔爛鍾意重口味又有咬口既人可以一試🙄蕃茄雞蛋餃: 味道唔錯,有蕃茄酸味,所以食落唔話話覺得濟.. 不過比起第二間餃子鋪既蕃茄雞蛋餃,呢到既皮係比較厚總結: 好一般,可以不用特登一試 ,同區有其他更好的選擇,除非好想食餃子而又唔想再行遠少少
(唔係入曬機既咩🙄,同埋都無搭枱)
鍾意重口味又有咬口既人可以一試🙄