2014-07-02 4378 views
呢間餐廳位於尖沙咀the hart,價錢唔算平,我對佢嘅食物同服務都有期望,就係因為有期望,攪到好失望...叫咗兩碟菜,牛肉(自己烤)同埋海鮮餅。牛肉味道同出面嘅其他百幾二百蚊任食韓式燒烤嘅牛肉質素差唔多,但會新鮮少少。海鮮餅,份量夠大,但因為料唔多,中間無煎到金黃色嘅位同食粉醬差唔多。八小碟無邊一味比較好食,比較唔好食嘅有豆卜、有一長方形啫喱狀嘅嘢服務方面,真係經典....落單,侍應全程無笑容無出聲,聽完就走咗出去,全程無眼神接觸。上菜,因為朋友阻住咗少少上菜位,侍應拍打朋友坐椅,然後強行推開朋友坐緊嘅凳,再攝入去。而唔係開口提示讓位。收碟,食咗半個鐘,就有人入嚟問你食完未,拿拿臨收晒你D碟,想坐多陣都唔得。斟茶,唔會自動自覺加茶,要開口叫先加。埋單,唔會同你講多謝,都係無笑容兼黑面。我俾多十幾蚊去食韓陽苑任食好過喺呢度食。

叫咗兩碟菜,牛肉(自己烤)同埋海鮮餅。

服務方面,真係經典....
斟茶,唔會自動自覺加茶,要開口叫先加。
埋單,唔會同你講多謝,都係無笑容兼黑面。

我俾多十幾蚊去食韓陽苑任食好過喺呢度食。
2014-06-27
$150 (Dinner)