2018-06-25
去過兩次,第一次兩個人去,分配到二人枱, 坐得舒服,裝修靚,空氣流通。熟食、基本火鍋配料還可以, 蔬菜種類很多,有特別嘅䈑筍,淮山,木耳。 飲品選擇非常之多,眼見有十多二十款,亦有自家製菊花茶。雪糕亦是 任食。 不過海鮮、魚生唔新鮮唔靚,如果用水產做生招牌,有啲唔襯。。。但服務非常之差,除了一個特別勤力的男經理外(應該係經理,因為不是普通侍應衣著), 其他人全部超級懶散,唔願做,好似冇出糧一樣,叫極都冇反應, 每次都話轉頭有人幫手,事實叫咗三四次都冇,又好似聽唔到。。。對服務有小小要求的人,強烈建議不要去。第二次去係同一班朋友共6人,由於之前見過 餐廳分配6人只係比4人枱,或者分配係角落位,出入都有困難的,所以book位嘅時候千叮萬要真係有6個座位的6人枱, 及要求有兩個獨立爐, 餐廳有講過話會盡量安排,我們 一早有心理準備,如果安排唔到都唔緊要。到了用餐日, 事先買了團購券,朋友當日首先到達,他們說沒有收到指示我們要兩個獨立爐,當堂呆左,老實講,如果話安排唔到我會覺得冇所謂,但係如果連remark都冇,我會覺得做法太求其,最後比咗張好細嘅枱我地,當然我哋最後爭取返一張6人座位嘅枱。明
明白做多啲生意係佢哋嘅宗旨, 但係如果要咁樣嘅安排,我會覺得多過4個人,千祈唔好去, 因為以我眼見,4人枱之後,就會係8-10人枱。
不限時六小時任食,價錢大概係$300一位
呢個價錢係吸引嘅,坐下打發時間都唔錯。