Hiring
$16,500-$25,000
$15,500-$21,500
$17,500-$29,000
Monthly
好耐冇去過康城商場,而家都新開咗好多食肆和小店。牧羊少年咖啡館,之前亦都去過單車館分店,原來而家結業喺康城開返。他們家的食物質素不錯,價錢合理。晚市套餐性價比都幾高,選擇一份主食加$58就可以加配小食,飲品和雪糕。希臘沙律伴初榨欖油意式黑醋汁呢個沙律好開胃,酸酸甜甜的黑醋汁清新。火箭菜爽脆,新鮮,加上芝士粒,健康美味。煙辣腸蜜糖南瓜忌廉長通粉材料有蘑菇,煙辣腸,腰果,味道甜甜的,醬汁濃稠,包裹着每一條長通粉。第一次試pasta加腰果,口感都不錯。金沙咸蛋黃鳳尾蝦意大利粉有四隻超大隻鳳尾蝦,新鮮爽彈。意粉帶有些少鹹蛋黃香,另外應該都加入了一些檸檬草,食落有種泰式感覺,好清新!千島海鮮pizza 我好推薦呢個Pizza ,份量夠大,而且材料豐盛,有六隻大蝦,魷魚仔,巨量芝士,有拉絲效果。千島醬亦都足夠,好惹味。薄餅底亦都鬆軟。我哋把最後的雪糕甜品換購做蛋糕紅絲絨蛋糕蛋糕好實在,好濕潤,加上厚實忌廉芝士味道唔錯!菠蘿特飲好清甜,加上氣泡水,解渴!整體來說,兩個人食咗大約400多,好滿足!
好耐冇去過康城商場,而家都新開咗好多食肆和小店。

希臘沙律伴初榨欖油意式黑醋汁

煙辣腸蜜糖南瓜忌廉長通粉

金沙咸蛋黃鳳尾蝦意大利粉

有四隻超大隻鳳尾蝦,新鮮爽彈。

千島海鮮pizza

千島醬亦都足夠,好惹味。薄餅底亦都鬆軟。

我哋把最後的雪糕甜品換購做蛋糕
紅絲絨蛋糕

蛋糕好實在,好濕潤,加上厚實忌廉芝士味道唔錯!

菠蘿特飲
好清甜,加上氣泡水,解渴!

整體來說,兩個人食咗大約400多,好滿足!