2021-06-09
呢晚同屋企人食晚飯,預訂了window seat, 夜景好靚,但被安排既位係最入最迫,但天花同牆都無,得檯面盞蠟燭,睇餐牌好暗睇得好辛苦。食物叫左好多,蟹餅藜麥幾好食;凱撒沙律菜都好新鮮;青口都好鮮味,配菜個薯條炸得好香脆;炸磨菇好juicy, 醬汁都好開胃。主菜叫左三個,燒春雞真係唔建議叫,好硬好鞋好乾,用刀我切唔開亦咬唔爛,好似食緊條毛巾甘,點咬都咬唔開,完全唔明白點解食落唔似雞肉;豬肋骨就好淋,輕輕一𠝹就已經起到肉,呢個要讚;仲有手卷意粉味道都唔錯,係有d 硬,煮淋多dd 會更好食。飲品方面叫左幾杯mocktail, paradise punch 好香熱情果味,略甜左少少;coco tail 屋企人話好飲。想講服務方面,現場好多客但人手不足,想叫侍應幫手影張相話唔得閒唔好意思🥲。舉手想要求換過d 骨碟殼碟都無咩人理,可能坐既位置真係太埋喇。