今日同班姐妹食 brunch ,因為個景應該唔錯。上次夜晚黎,完全反晒光,根本睇唔到,所以希望日頭個景會睇得清楚D~上到黎D 窗落晒廉,但係都係好曬呀。又曬又冇景睇 ,真係灰。所以expect 對著無敵維港景食飯的你會失望的。( 除非你book 大房,個度好似冇落廉)坐低左每人有杯welcome drink,係mojito,都ok,扮盆栽🎍咁幾得意,影ig 相唔錯。 我地係食brunch + 紅白酒/ soft drinks 任飲。跟著上左個頭盤,有火腿,pama ham,cheese,頂頂個白色cheese 超好食接著上刺身,我鍾意佢個卷物多過D 刺身。新鮮度個人覺得一般..... 之後上餃子🥟,煎得太濃,好黑,又乾乾地。 pasta 好寡 ,好一般 羊架都ok,我個舊OK,但係我frd 話佢個舊好難切開.. 最後甜品唔錯,D cake 有驚喜,有咖啡味cake,幾好食~ 講完食物,講服務態度。個人覺得雖然接近$700 一位話貴唔貴,話平唔平,但係服務真係有待改善咯!1. 叫俾杯水叫2-3 次先有2. 餐牌俾少少意見就寸番個客 3. D staff ( 尤其係應該菲籍個D女員工)比較
,所以希望日頭個景會睇得清楚D~

pasta 好寡 ,好一般

羊架都ok,我個舊OK,但係我frd 話佢個舊好難切開..

最後甜品唔錯
,D cake 有驚喜,有咖啡味cake,幾好食~

1. 叫俾杯水叫2-3 次先有

2. 餐牌俾少少意見就寸番個客
3. D staff ( 尤其係應該菲籍個D女員工)比較西面... 態度不是太友善

其實幾年前夜晚黎過已經覺得好伏,又貴又唔抵,已black list。不過姐妹們話想試下個brunch ,而佢地又酒酒地鬼,咪試下咯。我真係唔會再黎!今次教訓自己,已black list 的餐廳就無謂再試啦

welcome  drink
2019-09-21