中午十二點鐘,入座,過程冇問題,當我起身出來拿飲品,回到餐桌時,地上的油漬,令我差點撞向桌面,坐下後,職員告訴因為你的鞋底,所以跣腳,心諗,要著開工鞋到你們的餐廳進食嗎?之後叫我起身把座椅拉後清理油漬,這一部分相當重要細節,之後第一轉小龍蝦,他們告知是自動拿上,不用手機下單,最後當然是無上,之後查詢職員,又把責任推卸給我們沒有下單。之後叫鮑魚雞煲,手機落單後又係好耐冇上,無限輪迴好似係我哋責任感咁!令我氣憤一件事,就係當初清理地面油漬把我的座位拉後,男職員收銀要求我把座位推回前,這一部分是沒有問題,但係一位女職員,是高高瘦瘦的那一位,這一位大聲說:「他好肥所以拉開座位,佢又冇我咁瘦」我解釋番件事 ,係你哋啲油漬要求我拉開張櫈清理油漬,並唔係我自己拉後,希望你哋知道做餐飲 少說話 多做事這個道理,做客人冇乜必要這樣受氣,一句簡單道歉都冇。最後講返食物 ,$311,任食四川菜嚟講叫合格,唔會詆毀你們廚師,其他火鍋配料中下,尤其嗰個乜嘢澳洲和牛,唔好有高期望,我寧願食佳寶普通肥牛。個賣相衰到不得了。好似溶完雪拿返埋一舊咁。火鍋海鮮有蝦有蜆,啲蜆ok冇沙隻隻開口,啲蝦就唔算太新鮮蝦頭全部發黑。未去到好梅。口水雞手撕雞小食唔錯,酸菜魚唔算太過任食質素都ok.基本上受元氣都冇乜心情影食物,相純一張同母親合照,當中見到少少食物cap番幅相出嚟做證據,有去過冇任何低位不實。
2022-12-27
$311 (Lunch)
Celebration
Chinese New Year