一早bookmark左,見網上平台 d相好似幾吸引,但點知得個樣 😅 影相出嚟幾靚嘅,但食落就….差唔多六點去到,店員話冇位,態度都唔係特別好好,唔想做生意咁我哋問佢要等幾耐,佢先話可以留contact 7點左右會有位 入邊好多吉位,不過諗住喺有人book咗 ,等一個鐘都OK 所以諗住周圍行吓等吓我哋去咗隔籬嗰間百佳行咗冇幾耐,應該都冇15分鐘就收到電話話有位喎🤷🏻‍♀️ ,仲要話要10分鐘內到 😅 好彩唔係行左去遠姐 😅 叫咗 虎蝦濃湯麵 同 xx麻辣冷麵 ( 唔係好記得個名 ,兩樣係chef’s recommendation ) 追加 $96/4本串燒 有三樣係店鋪推介 但一係太鹹,一係冇乜味 ,唔知自己食緊乜 虎蝦濃湯麵可以試一次 ( 不過如果鍾意湯麵,就唔洗試啦,因為似撈麵多啲😅 ) 環境又唔特別好,冷氣唔夠凍 ,有啲嘈 ,又坐低到食完買單應該45分鐘 食過一次就夠 ,真係好彩唔洗等一個鐘 😅

追加 $96/4本串燒 有三樣係店鋪推介

但一係太鹹,一係冇乜味 ,唔知自己食緊乜

食過一次就夠 ,真係好彩唔洗等一個鐘 😅

2023-09-24
Type of Meal