2020-05-17
朋友生日點名要食炸雞,唔知點揀之下,同事介紹我哋可以去Outdark,因為話依間多選擇(指除炸雞以外嘅食物款式)。預早兩日打咗電話去book位,去到當日會再打電話確認訂位人數同時間,非常細心,所以即刻問埋可唔可以自擕蛋糕🎂,佢非常歡迎同無切餅費,感覺良好。當日排隊搭lift上到去,見到好多人喺度等位,慶幸自己有預早book位,一到可以即入,唯獨係地方唔大,6個人座啲座位比較擠迫。今次叫左(1)雙拼炸雞(全份),包括有炸雞、薯格、波浪薯條、薯片;(2)DIY飯團,小朋友最喜歡嘅菜式,因為有得參與同分享,最緊要好食;(3)豬腳(全份),份量超大,可配生菜同沙律菜食一流;(4)串串魚糕湯,份量大,味道好;(5)東萊海鮮煎餅,海鮮特別豐富,值得推介!整體而言,每道菜味道都好好。特別一提,生日黎食飯,店舖會送一張即影即有相片。咁好嘅服務態度同食品質素真係好難唔再幫襯,下次可以再試其他食品😚。