2024-12-05
同朋友去荃灣廣場新開嘅日本餐廳試吓 😍餐廳最出名就係法式多士甜品,所以主餐方面就唔太多選擇,只有意粉同漢堡包;環境同座位都係跟返日式風格,幾優雅;不過每張枱之間都比較近,朋友傾偈可能唔算太好 😌🍴牛油果雞胸多士 $186由於想健康啲,食下菜嘅關係😛 我地先叫咗個沙律菜同牛油果😜 雞胸肉薄切配埋半個牛油果,幾好食👍🏻 有少量嘅什菇同日式溫泉蛋;而且順便試埋呢度最出名嘅法式多士麵包😍 🍴明太子帆立貝忌廉意粉 $156估唔到咁好食!個汁真係好 creamy! 帆立貝都新鮮無雪味👍🏻👍🏻 都幾 surprise!🍴芒果派對多士 $138點埋甜品嘅時候,侍應姐姐好細心咁話俾我地聽,個多士係同之前點嘅牛油果多士係一樣;可以選擇點其他唔同嘅甜品,例如Parfait/ 蛋糕類咁 👍🏻👍🏻👍🏻 但我地都係鐘意食個多士😙😙 所以都係照點咗😛 整體上都係好食!芒果鮮甜,超多cream 😂 🍴摩卡咖啡 $28美式咖啡 $28🩷最後一提,真係好喜歡侍應姐姐👍🏻 有問有答,而且會介紹餐牌上嘅食物👏🏻笑容態度都好好👍🏻👍🏻超讚!開心愉快嘅一個下午🩷
牛油果雞胸多士 $186
明太子帆立貝忌廉意粉 $156
芒果派對多士 $138
摩卡咖啡 $28
美式咖啡 $28
🩷
最後一提,真係好喜歡侍應姐姐👍🏻
有問有答,而且會介紹餐牌上嘅食物👏🏻
笑容態度都好好👍🏻👍🏻
超讚!開心愉快嘅一個下午🩷