2017-02-06
Happy weekend黎輕鬆下,之前同同事嚟過,呢度除咗係bar有live band之外,食物同mocktails/cocktails都有水準,所以再黎encore,今次黎撐枱腳。因為揸車所以今次唔酒,呢度d mocktails有佢地嘅創意同特色。我叫咗杯「Holiday」,係passion fruit同grape fruit,好醒神開胃,顏色鮮艷,又有d爆炸糖係入邊,飲時有少少拍拍聲,好配合到放假嘅興奮心情,好飲推介!!另一杯「Refreshing」,係由荔枝,青瓜,雪碧混合,味道清新爽口,解渴好飲!!鵝肝牛肉漢堡包,滿足晒我又鍾意食牛同鵝肝兩個至愛,鵝肝煑得啱啱好,牛好juicy,仲有肉汁唧出黎,好味!!澳洲M5和牛肉眼扒,有質素,牛味之濃,無筋無渣,入口無需多加咀嚼,好好味!!食物有水準,服務都好好。
食物有水準,服務都好好。