2021-02-19
華樂冰室, 上環☕️初二朝早去完#文武廟 諗住去食個早餐但發覺好多餐廳今日都唔開,好多都要去到初四初五之後先啟市。行行吓見到呢一間茶餐廳,諗都唔諗就入咗去試吓。晨早流流就俾人開咗個早年。原因係我落單嗌「午餐肉同太陽蛋」而唔係「餐蛋,雞蛋要太陽蛋」🙃食物方面其實真係一般,普通過其他茶餐廳。我一向覺得以茶餐廳既定位,食物唔洗花巧,正常發揮已經夠。但佢份#多士 真係好難食,塊包好似根本就唔係完整嘅,焗完出嚟又唔脆,好似放咗一陣先拎出嚟咁(可以睇圖二)。佢哋賣點可能係價錢比較相宜,而且附近冇乜多選擇,所以都見到有啲熟客。可惜食物質素真係欠奉,加上服務態度真係好差,我見新正頭走個陣仲好正能量好開心咁同佢講佢恭喜發財,生意興隆,佢完全無理我🙁我都未試過比咁低嘅評分🙁.📍#上環東街18號 🌟HappiMuffin Rating: 4/10💰Price: $40-50 pp.
📍#上環東街18號
🌟HappiMuffin Rating: 4/10