2019-07-21 68 views
今晚同舊朋友gathering,見呢排熱返,去打冷就最啱啦!我地一行人揀左去呢度暖暖胃~我最鐘意係淨魚蛋,估唔到咁好味,肉質一啲都唔鞋,仲幾入味。另外湯底用料都非常豐富,真係食料已經飽左一半!食材質素都不錯架,魚蛋肉質軟滑;當放進口中便知道與別不同;魚肉同都真係幾夾。食完魚蛋之後開始花生雞腳,呢個花生雞腳特別,雞腳好大隻,而且味道相當突出。椒鹽九肚魚係依度嘅特色,口感香脆,香香地幾好食,咀嚼嘅時候會滲出馨味,唔使點醬汁都已經好夠味。呢碟椒鹽九肚魚真係好魔鬼,一咬落去已經見到好脆,食得好過癮!整體來講,質素環境服務都好好,但係價錢唔算貴,所以推薦俾大家!

• 淨魚蛋
  • 花生雞腳