ABC醬豬軟骨炒飯$45(下午茶餐), 第一次見有豬軟骨炒飯所以試下,好深色但味道其實唔會太鹹,味道唔錯、ok正常,飯炒得夠乾身。 雖然係下午茶餐,但係份量其實係正常碟頭size,食到一半就開始會覺得有啲膩。珍寶雜扒餐$98, 條珍寶腸真係好長(見圖由鉄板頭到尾一條過), 但係味道一般,猪雞牛扒乾乾地,覺得佢唔值98蚊。跟餐意粉, 圖片可能影得麻麻地但其實份量ok, 如果醬汁多少少會好啲。跟餐凍檸茶, 做到茶餐廳水準, 茶底都幾好味環境: 地方光猛,坐落幾舒服,感覺衛生乾淨服務: 服務員落order都好快手,下午茶餐六點半截單,6:25 佢即刻幫我哋落咗先, 轉頭再返嚟幫我哋落order, 過程都好爽快。
ABC醬豬軟骨炒飯

美式珍寶雜扒餐

跟餐意粉

跟餐凍檸茶, 做到茶餐廳水準, 茶底都幾好味

環境: 地方光猛,坐落幾舒服,感覺衛生乾淨

跟餐多士
2021-08-14
$73 (Dinner)
ABC醬豬軟骨炒飯
跟餐多士