2022-07-11 1776 views
我地2個人中午12:00入座, 約一半入座率。 所以樓面係唔忙的。 我地叫左一個158 的餐(麵加 2個點心) 再叫一個腸粉同粉果, 埋單288。 野係好食的, 腸粉夠滑, 粉果唔油, 墨魚片有咬勁同好味。 撈麵冇皂水,夠爽口。 環境都係好乾淨同埋有空間的。令到我炆憎嘅只係因為兩次三次好簡短咁同一兩個員工嘅對話。 ( 利申: 都有機會係因為我見到個環境而令我嘅Expectation過高) 第一次實係一入門口侍應同我講「等等我帶你入咗」 ,但係就有令我覺得好機械式同埋晦氣嘅感覺。 另外就係同我落單嘅個位男仔, 講完要咩俾佢聽佢係冇反應, 我就要Double check佢係咪聽緊。 到了最後, 食完所有野, 我哋先醒起叫餐飲, 同返之前個男仔講, 同又係一副冇氣冇反應咁樣。 最後為咗公平起見,我喺埋單嘅時候就叫咗另外一個瘦嘅哥哥仔幫我, 佢好爽快有朝氣咁樣回應「好」 。一個咁簡單嘅字就會令到我覺得成件事好返晒。 成件事冇錯㗎, 冇人出過錯, 但硬係令我忟忟地。
我地2個人中午12:00入座, 約一半入座率。
所以樓面係唔忙的。
環境都係好乾淨同埋有空間的。

成件事冇錯㗎, 冇人出過錯, 但硬係令我忟忟地。
  • 脆皮蝦腸,  香煎墨魚片