2018-04-14 417 views
開張咁耐都無試過,有時經過見到好多人等位,今日黎食下午茶,試下佢係咪咁好味先!下午茶都幾多選擇,湯粉、撈檬、飯類都有,$40幾至$50幾蚊,包飲品。我地叫左一個香茅豬扒金邊粉,咖哩牛腩飯,凍檸檬菜蜜同熱檸檬菜蜜。黎到個陣,變左兩杯凍菜蜜,同侍應講我地叫左一杯係熱嘅,佢態度勁差又唔想幫我地換咁。明明係佢自己落錯單!跟住,換返杯熱菜蜜黎,檸檬呢?我地好無奈,阿姐話,下?又唔岩呀?明明係佢地又整錯,點解講到我錯咁呢?玩完一輪飲品落錯單事件,食物終於黎喇,點知金邊粉變左河粉,又落錯單!算了,費事又要換,照食吧啦!其實豬扒整得幾好味架,幾入味,炸完都仲juicy,河粉湯底都唔錯。,老公食個咖哩個汁都好好味架,不過呢,牛腩同咖哩好明顯係分開煮嘅,牛腩完全無咖哩味嘅。呢到食物其實唔錯,價錢合理,但服務態度真係要改善下!

明明係佢地又整錯,點解講到我錯咁呢?

呢到食物其實唔錯,價錢合理,但服務態度真係要改善下!
2018-04-14
$44 (Tea)