2024-03-14 52 views
今次去試一間日式火鍋料理,環境擺設又靚又有日本感覺🗾🏯相馬日式火鍋🏯多款選擇,有胡椒花膠湯、羊腩煲、蒸海鮮、火鍋放題,睇相片都已經很吸引😍📌最愛《滋味香口羊腩煲》;第一次試羊腩煲,原來真係超級美味的!羊腩肉質柔嫩,味道濃郁,仲有蔥同埋生菜,吸收晒羊腩煲嘅精華,真係好美味呀,唔試走寶🫵🏻📌新鮮《蒸海鮮》;海鮮經過蒸煮後仍然能保持到新鮮爽口既口感,蔥蒜味令人流晒口水,粉絲吸晒海鮮同埋蔥蒜嘅精華,值得留肚食👍🏻📌香口《燒金菇牛肉卷》;充滿牛肉同金菇嘅香氣,而且牛肉肉質軟嫩多汁,金菇仲吸晒牛肉汁嘅味道,非常好味🫦📌 follow IG送《美味牛舌》;牛舌肉質幼滑,牛味道濃郁而獨特,帶來味蕾嘅刺激,而且賣相都超靚,鍾意牛舌嘅你必定要follow IG,抵!食物選擇多,新鮮好味,已收藏10大回頭名單😍
今次去試一間日式火鍋料理,環境擺設又靚又有日本感覺🗾
🏯相馬日式火鍋🏯

食物選擇多,新鮮好味,已收藏10大回頭名單😍