2012-01-02
和好友一齊去左迪士尼玩, 兼用埋公司的旅行津貼, 所以Book左【翠樂庭】食dinner buffet,入到去食物種類都算多, 不過味道就麻麻地~~聖誕就有埋火雞食..都唔錯~~熟食類望落好似幾得, 不過食落真係好麻麻.....呢個牛柳粒串唔錯~刺身類 ~甜蝦, 三文魚, 八爪魚, 吞拿魚~長腳蟹, 龍蝦仔~不過竟然冇較剪提供, 應該係怕對小朋友危險朱古力同白朱古力噴泉食得最多既係甜品..真係唔少款呢 見到都開心~~講到最好味, 我覺得反而係佢既芒果拿破崙, 個底又脆又鬆化, 好好味~正但我諗最開心莫過於同米奇米妮卡通人物佢地影相^^一路食會有唔同的迪士尼人物一齊影相呢, 而今晚就有米奇,米妮,高飛,布魯圖等~~哈哈~~所以一路食既時候都幾唔得閒 埋單每個人接近$600..好彩呢餐免費, 如果唔係都唔會黎食, 因為這個價錢在外面一定食得好很多呢~而迪士尼9點關門, 所以個buffet 8點就夠鐘喇~
所以Book左【翠樂庭】食dinner buffet,
入到去食物種類都算多, 不過味道就麻麻地~~
聖誕就有埋火雞食..都唔錯~~
熟食類 望落好似幾得, 不過食落真係好麻麻..... 呢個牛柳粒串唔錯 ~ 刺身類 ~甜蝦, 三文魚, 八爪魚, 吞拿魚 ~長腳蟹, 龍蝦仔~不過竟然冇較剪提供, 應該係怕對小朋友危險 朱古力同白朱古力噴泉 食得最多既係 甜品..真係唔少款呢 見到都開心~~ 講到最好味, 我覺得反而係佢既芒果拿破崙, 個底又脆又鬆化, 好好味~正 但我諗最開心莫過於同米奇米妮卡通人物佢地影相^^
哈哈~~所以一路食既時候都幾唔得閒