2022-11-12
💛精緻點心小食 · 八方庭 (屯門)#八方庭 #屯門 #中菜睇咗一下Menu,可以選擇的食物種類繁多👍🏻咁我就去咗食佢夜晚嘅晚市,有唔同嘅套餐,但我最後就選擇咗單點😜。📋 拔絲咭嚕肉 $128 🌟推介🌟 好好食🥹👍🏻肉質彈牙,拔絲糖漿濃稠,每一舊都可以拉絲😍 使用新鮮嘅菠蘿,菠蘿都好甜。🔆豉油王鵝腸 $98 -食落去幾香口,好有鑊氣👍🏻鵝腸彈牙爽脆,再配上浸滿滷水汁的芽菜,一口一口放入口簡直一流。🔆 瑤柱海鮮蛋白炒飯 $138 -米飯粒粒分明,瑤柱炒得好香口,入口有淡淡的瑤柱香味👍🏻份量都幾多下。 💁🏻♀️ 整體來說是一間質素不錯的酒樓,食物有水準,咕嚕肉好有驚喜😍下次會再想食。🏘環境闊落,裝修不錯,整體環境乾淨。適合和長輩家人一起去食。 🤵🏻🤵🏻♀️侍應好快手,服務不錯。📍 地址:屯門屯門鄉事會路2A號H.A.N.D.S N區2樓N-225號舖#foodie #香港美食 #隱世美食 #小店 #香港小店 #cafe #美食#香港好去處 #food #打卡 #香港打卡#f4f #foodlove #香港探店 #屯門美食 #酒樓 #咕嚕肉 #飲茶 #中式
#八方庭 #屯門 #中菜
📋 拔絲咭嚕肉 $128 🌟推介🌟
🤵🏻🤵🏻♀️侍應好快手,服務不錯。