2024-04-17 443 views
唔係講笑,自己都唔係對食物好高要求,呢間野係打開你對難食嘅下限。四周圍黐立立,台、地、椅,基本上你能夠掂到嘅都係油立立。牛肉有肉臭味,其他肉類唔係太咸,就係用一大堆醃肉料冚住啲肉腥味。加左$20食所謂嘅刺身,就係一個細冰櫃仔入面五款左右嘅肉粒(刺身),蝦每次只可以攞一隻去限制顧客攞多,搞笑咩,咁L難食係唔會攞第二轉。熟食得果幾款,炒飯、炒面、咕嚕肉等等,一啲誠意都無。有啲所謂嘅蒸點心,2000幾度熱,0提供任何工具比顧客攞,問佢哋員工只係會答你自己用手攞。味道難食、奇怪已經係必定。我可以話全場最全佳係包維他檸檬茶。我比$200幾蚊一位,就算用優惠卷$100幾一位我都係完全唔會推薦。
四周圍黐立立,台、地、椅,基本上你能夠掂到嘅都係油立立。