2023-01-25
1. 個蝦醬通菜ok ge, 炒得幾有鑊氣2. 冬陰功好辣,不過味道都ok,份量就少左啲,好似$70左右,唔太抵,蝦肉有啲梅😥菇都唔多3. 個肉碎香葉炒飯唔得,好淋又冇肉碎,冇特色😓服務態度: 😓😓2個人食,拎飛店員帶位嘅。本身入座安排咗張闊身少少嘅2人枱,側邊放咗張圓櫈。係落單之際,個店員話呢張係3人枱,要求我搬去另一張枱。咁嗰張枱係近走廊邊,燈光好暗,又當風,又窄又迫嘅位。望住其他人坐得好鬆動食緊,諗住算啦屈就坐住先啦,就下人哋3個人。結果轉枱冇耐,店員竟然安排剛入黎一對couple坐咗張3人枱,最好笑係張圓櫈都收走埋,佢哋由始至終都係得2個人,都冇坐3人。😓勁無奈另外,野食等勁耐,出面係咁接food panda外賣🫣Overall: 野食係正常嘅, 不過不失,但用餐體驗不太愉快,九龍城同價錢有其他更好的選擇🫡
3. 個肉碎香葉炒飯唔得,好淋又冇肉碎,冇特色😓
服務態度: 😓😓
2個人食,拎飛店員帶位嘅。
另外,野食等勁耐,出面係咁接food panda外賣🫣