2023-07-15 248 views
嗌咗2碟意粉1杯齋啡一碟意粉$128喺灣仔舊街嚟講就少少overpriced 性價比低/啱啱坐低,店員整係俾水唔俾menu,想嗌佢俾menu嘅時候金髮紮髻嘅女仔就同個染髮男仔係牆邊面對面傾計,其他店員沖緊咖啡,無人睇到客舉手落order的。我第一次舉手就好彩等咗大約30秒個男仔見到就叫個女仔嚟serve我。到第二次我同隔離枱等咗成分鐘佢地傾計傾得幾投入,原全無人見到。咁我就好大聲嗌"唔該"啦,始終唔係近距離務求佢地聽到。呢個時候佢地兩個都有望過嚟,個男仔仲有少少黑面添。到我嗌野同嗌完啦,一切用正常態度,嘩點知feel到有人望著我,一望過去沖咖啡個邊個金髮女仔啤住我?~? 然後我朋友嚟度同佢講返嘅時候金髮女店員個frd,黑髮紮髻女店員都啤著,仲一齊講緊我地,問我地有咩事,當然係惡劣態度。到後尾佢地全部入晒廚房,叫咗另一個黑髮男店員出嚟負責serve人。到走個陣,當然基本嘅多謝晒byebye無都不得只,黑髮女店員仲啤著我地,我回頭一望,佢仲側一側頭啤著我。-嘩,咁嘅態度都係第一次見😂 其實你地掛住傾計唔理場面唔serve客都算,我嗌句唔該係好正常,仲要全程啤返我轉頭同你啲店員鬧返我做咩?覺
嗌咗2碟意粉1杯齋啡

嘩,咁嘅態度都係第一次見😂 其實你地掛住傾計唔理場面唔serve客都算,我嗌句唔該係好正常,仲要全程啤返我轉頭同你啲店員鬧返我做咩?覺得我阻住你同你地男店員傾計定係咩?其實你知唔知你返緊工,咁想傾計不如唔好返工啦😂🙏🏻
唔建議各位貼錢買難受 食物亦唔係出眾到要特登去試。

利申:店員傾計本身無問題,但之少要望到場唔ignore客咁傾吧。
2023-07-15
$163 (Lunch)